Familiedrevet `boutique winery` beliggende i frisk og kjølig sjøbris i regionen Attica, halvøya sør(øst) for Athen. Familien Mylonas, i dag drevet av Stamatis (tredje generasjon) har om lag 12 hektar vinmarker i (for området et) unikt terroir med jordsmonn bestående av om lag 80% kalkstein i de dypere jordlagene. Og som kjent, kalkstein er perfekt å ha i verktøyskrinet hvis man ønsker syrefriske viner. Noe som blant annet gir seg til kjenne i gårdens assyrtiko, fastlandets eneste assyrtiko med «Santorini vibes»? Samt også vinene laget på den lokale druen savatiano, hvor vinene til Mylonas har en egen nerve de fleste andre ikke klarer få til.
I både vinmark og kjeller er det prinsippene fra forfedre fra flere generasjoner tilbake som praktiseres. Amfora ble brukt i produksjonen allerede for over 100 år siden, og det har hele veien vært minimal intervensjon, og ingen kjemikalier i vinmarkene altså. Økologiske prinsipper med inspirasjon fra biodynamikken sterkt tilstedeværende, f.eks. bestemmes tidspunkt for beskjæring av månefasene.