Antoine Lepetit de la Bigne

Frankrike/Burgund

Ny mikronegociant som er på vei til å ta vinverden med storm! Vi presenterer Antoine Lepetit de la Bigne (La Pierre Ronde).

Antoines bakgrunn inneholder blant annet sju år hos Domaine Leflaive, hvor han i 2017 forlot sin stilling som Estate Manager for å jobbe som konsulent for flere vingårder så vel i Burgund, som i Bordeaux og utenlands. Hans utdanning er faglig tung med en CV bestående av det franske elite universitetet Ecole Polytechnique i Paris. Han holder også en M.Sc. in Agronomy (AgroParisTech), en master i vitikultur, så vel som French National Diploma of Enologist (Montpellier SupAgro). I 2013 ble hans bok «What`s so special about biodynamic wines?» utgitt.

Denne kombinasjonen av uovertruffent kontaktnett, solid faglig bakgrunn og tilgang til en del flotte vinmarker - har nå (fra 2021) gitt utslag i hans første årgang som mikronegociant. Stilen kan beskrives som utpreget transparent og fokusert. Alkoholnivået er lavt, syrefriskheten er fremtredende og løfter den delikate frukten til sublime høyder. Raffinerte viner fra nennsom hånd.

Drikke fra denne produsenten

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.