Jansz

Australia/Tasmania

Boblespesialisten Jansz, de første som lagde musserende vin laget på tradisjonell metode, eller «Methode Tasmanoise» om du vil. Fremdyrket i det kjølige og værharde tasmanske klimaet, med vinmarker nordøst på øya.

Selve navnet Jansz er en hommage til den nederlendske oppdageren Abel Janszoon Tasman, som var første til å oppdage denne øya sør for Australia, tilbake i 1642. Tidligere eid av champagnehuset Louis Roederer (som så det store potensialet for produksjon av topp kvalitet musserende her). Senere skiftet eiendommen hender (i 1997) - til den australske familien Hill-Smith, som fortsatt eier eiendommen. Og de har forvaltet arven godt, og gjort dette til Australias mest renommerte hus for musserende vin.

Med sin nærhet til Bass-stredet, som skiller Tasmania fra «fastlandet» - er dette typisk kjølige vinmarker, som gi lang mdningssesong og god intensitet og struktur i vinene.

Drikke fra denne produsenten

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.