Om oss

[Vinarius (lat): vinhandler.]

Vinarius – world wide wines, ble etablert i 1997 og er fortsatt et privateid selskap. Som navnet vårt antyder, har vi bygd opp en bred portefølje av viner fra hele den vinproduserende verden. Anerkjent som en sentral aktør i det norske markedet, består Vinarius i dag av et motivert og dyktig team på ti personer med solid vinfaglig bakgrunn.

– world wide wines – fordi vi i Vinarius er stolte importører av kvalitetsdråper fra hele verden, og for oss er det helt naturlig å se på hele verden som vår lekegrind!

Nærmere 150 vinprodusenter fra hele verden holder oss på tå hev. Og er med på å bidra til at du som vår kunde, enten på Vinmonopolet eller i HoReCa*, skal føle deg trygg på at jobben vi gjør i fjerne strøk som Argentina og Sør-Afrika er like gjennomtenkt som den vi gjør i våre nærområder som Tyskland og Frankrike.

Over 600 varelinjer er vår garanti for at du skal kunne finne alt fra et par flasker fra den ukjente håndverksprodusenten og vinbondeen som holder til der ingen skulle tru at nokon kunne bu, til den kjente og kjære storselgeren.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for spørsmål og tilbakemeldinger om våre produkter og vinprodusenter – vi hører mer enn gjerne fra deg!

På grunn av norsk lovgiving er deler av våre nettsider lukket med passordtilgang. Tilgang gis imidlertid til aktører med bransjetilknytning - som presse, ansatte i Vinmonopolet, kunder, og andre bedrifter med gyldig bevilling. Registrer deg her for tilgang.

 

[HoReCa* – Hotell, Restaurant & Catering]