Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt

"Du kommer til å mislykkes!"

Over to meter høy. Grove, store enorme hender. Finkjemmet hestehale. Og det vanskeligste navnet å ta på strak arm - virvelvinden Roman Niewodnicanski (prøv deg på den tungekrølleren ti ganger på rad. Raskt.) snakker både på utpust og innpust. Samtidig. Og han har definitivt tatt vinverdenen med storm.

Dette til tross for farens "velvalgte" ord da Roman slapp bomben og sa at han heller ville begynne med vin i stedet for å jobbe for den ikke ubetydelige familebedriften Bitburger - du vet, den store industrielle ølprodusenten.

Produktsøk

Venner av Vinarius

Motta nyhetsbrevet Venner av Vinarius, og hold deg oppdatert på det siste av nyheter og spennende invitasjoner.

De "gjorde det slutt" med familien for å kunne drive økologisk


Radikale ideer om omlegging til økologisk drift og full avstand fra justeringer i kjelleren falt nemlig ikke i god jord hos den eldre garde. Det var for risikabelt og "moderne". Mente foreldrene.

Lambrusco til gastronomisk tjeneste

Tenk deg prosciutto som formelig smelter på tunga, vellagret og kremete parmigiano reggiano (parmesanost), tyktflytende intens balsamico, og ikke minst salami proppfull av smak. Tennene løper i vann, ikke sant?

Alle ønsker å gjøre det. Peter gjorde det!

Vi har alle tenkt tanken, en eller annen gang. Å bare hoppe av hele hverdagen, og heller bli vinbonde. Peter Veyder-Malberg var inne på samme tanken han også. Og han gjorde noe med det. Blod. Svette. Tårer. De vanlige innsatsfaktorene har absolutt vært i sving. Ikke rart han fortjener en pust i bakken.

Men så kom Élian Da Ros..

SPOL TILBAKE TIL 1997. Still inn kompasset i retning Bordeaux. Derfra følger du elva Garonne noen få, men bestemte steinkast sørøstover - og du befinner deg plutselig i den lille vinproduserende regionen Côtes du Marmandais.

Nyhetene på polet - mai 2017

Hysj, hysj, venner - ikke si det til naboen, men her er et lite knippe viner som lanseres fredag morgen..

Fredag 5.mai går nemlig startskuddet for lanseringen av mainyhetene på polet. Deriblant er det også noen små partier med godbiter vi har sikret oss fra våre vinmakervenner i California og Jura.