Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt

Nødhjelp til nyttårsmiddagen!

Tikk takk. Tikk takk. Tikk takk. På lørdag ser vi årets siste festkveld i hvitøyet. Det betyr også at det brenner et blått lys for å belage seg på bestillingsutvalget med hensyn til vinvalg til middagsvalget.

Men, redningsplanke da? Finnes det? Ja, selvsagt. Det står gode nyttårsalternativer ute i Vinmonopolets basishyller. Og disse finner du i listen under - trygt sortert under de ulike middagsrettene. Siste sjanse i 2016 til å meske seg i ribbe, pinnekjøtt, kalkun eller hva det måtte være, er nå!

Produktsøk

Venner av Vinarius

Motta nyhetsbrevet Venner av Vinarius, og hold deg oppdatert på det siste av nyheter og spennende invitasjoner.

Glem Trump - vi har fått Colombera & Garella!

Utstyrt med brennende pasjon og klassisk smal "italienerbart" har den unge vidundervinmakeren Cristiano Garella de siste årene sust rundt på landsbygda i sitt kjære Alto Piemonte. Her hjelper han unge vinmakere heve kvaliteten i både vinmark og kjeller, i tillegg til å lage sin egen vin. Og nå er endelig hans egne viner å finne i Norge.

Innhøstingshilsen fra Dominio do Bibei

Etter noen måneder med hardt arbeid, er innhøstingen for 2016 endelig over - og noen av vinene til Dominio do Bibei har allerede putret fra seg i gjæringskarene og har flyttet inn i lagringsfatene hvor de skal godtgjøre seg i tiden fremover.

Høst. Lam. Og vin til.

Tennene løper i vann nå, ikke sant? Nå er nemlig den tiden av året der!

Tiden hvor man først er ute og snuser inn den stadig kjøligere høstduften (selv om vi i 2016 snakker om tidenes varmeste september) - for deretter komme seg inn i varmen for å snuse inn duften fra lammelåret som godtgjør seg i steikeovnen.

Nylanseringer: Sju gode grunner til å glede seg til høsten!

Kjølige kvelder. Viltkjøtt. Lammesesong. Fredagspizza. Risotto. Ja, til og med gullrekka og TV-seriene er en del av høstens DNA.

Og hvilken vinproduserende region tror du kommer ridende inn på sin hvit hest for å redde høsten? Jo. Piemonte gjør det. Med matvennlige viner i alle sjatteringer av rødt. Viner med god friskhet, fasthet og tidvis markant intensitet. Barbera, dolcetto og nebbiolo er druene vi snakker om - den hellige treenigheten i Langhe. Og i høstens vinforråd.

KONTRASTER. TYSK ROMANTIKK. OG PINOT NOIR.

Blant mange utfordringer en vinimportør står ovenfor, er kanskje en av de vanskeligste øvelsene det å snoke opp en pinot noir med karakter og kvalitet – som samtidig helst skal holde seg under 200-lappen.

Ekstra morsomt er det derfor når slike viner plutselig dukker opp helt ut av det blå. Rett under den stadig snusende vinnesen vår – og uten at vi i gjerningsøyeblikket egentlig lette etter en slik vin.