Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt

Lambrusco til gastronomisk tjeneste

Tenk deg prosciutto som formelig smelter på tunga, vellagret og kremete parmigiano reggiano (parmesanost), tyktflytende intens balsamico, og ikke minst salami proppfull av smak. Tennene løper i vann, ikke sant?

Produktsøk

Venner av Vinarius

Motta nyhetsbrevet Venner av Vinarius, og hold deg oppdatert på det siste av nyheter og spennende invitasjoner.

Alle ønsker å gjøre det. Peter gjorde det!

Vi har alle tenkt tanken, en eller annen gang. Å bare hoppe av hele hverdagen, og heller bli vinbonde. Peter Veyder-Malberg var inne på samme tanken han også. Og han gjorde noe med det. Blod. Svette. Tårer. De vanlige innsatsfaktorene har absolutt vært i sving. Ikke rart han fortjener en pust i bakken.

Men så kom Élian Da Ros..

SPOL TILBAKE TIL 1997. Still inn kompasset i retning Bordeaux. Derfra følger du elva Garonne noen få, men bestemte steinkast sørøstover - og du befinner deg plutselig i den lille vinproduserende regionen Côtes du Marmandais.

Nyhetene på polet - mai 2017

Hysj, hysj, venner - ikke si det til naboen, men her er et lite knippe viner som lanseres fredag morgen..

Fredag 5.mai går nemlig startskuddet for lanseringen av mainyhetene på polet. Deriblant er det også noen små partier med godbiter vi har sikret oss fra våre vinmakervenner i California og Jura.

Vinarius' bursdagsfest fortsetter!

- med bobler selvsagt!

Og mens den fine gjengen på bildet ovenfor tusler harmonisk rundt og napper fredfylt i det saftige gresset i Fred Loimers biodynamiske vinmarker, står Fred selv i kjelleren og lager friske, sprudlende bobler til bursdagsfesten vår.

Påskelam og påskevin 2017


Nå er den rett rundt hjørnet. Påsken altså. Uansett om vi snakker hyttehjørnet, eller hjørnet på rekkehuset der du feirer bypåske – sistnevnte sammen med stadig flere mennesker faktisk.