Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger i forbindelse med påmelding til nyhetsbrevet «Venner av Vinarius» samt bruk av våre nettsider.

1. Innledning
Nettstedet vinarius.no eies og drives av Vinarius AS med org.nr. 977 491 606, Vollsveien 13H, 1366 Lysaker.
For å bli medlem i Vinarius’ nyhetsbrevklubb «Venner av Vinarius», må du registrere din epostadresse og godta denne personvernerklæringen.

2. Om vår personvernerklæring
Vinarius tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.
Personopplysninger generelt, er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse. All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Vinarius er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.
Ved påmelding til vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er ditt samtykke. Vi samler denne informasjonen for å kunne gi deg relevante tilbud og informasjon. Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på mail@vinarius.no.

3. Hvilke opplysninger samles inn og registreres
a: Venner av Vinarius er vår nyhetsbrevklubb. Venner av Vinarius er for medlemmer som har registrert sin epostadresse. Ved å bli medlem vil du motta spesielle tilbud, nyheter, inspirasjon og tips fra oss.
For å bli medlem av Venner av Vinarius, må du aktivt oppgi en gyldig epost-adresse, og ditt navn. Sistnevnte er frivillig opplysning.
Medlemskapet er gratis, og forutsetter at du har fylt 20 år. Som medlem i Venner av Vinarius mottar du våre nyhetsbrev på epost. Du kan når som helst bestemme at slik aktivitet skal opphøre ved å bruke avmeldingsfunksjon i utsendte eposter.

b: Ved kundeforhold som spesialbestillinger fra Vinarius AS lagrer vi også dine ordredetaljer/produktinformasjon på varer du tidligere har kjøpt. For å sikre håndtering av kundeforholdet ditt, er vi avhengig av å lagre disse opplysningene.

4. Behandlingsaktiviteter og -formål som omfattes
Vinarius AS vil registrere, lagre og nyttiggjøre personopplysningene for alle som aktivt melder seg på vårt nyhetsbrev eller som står på våre allokeringslister eller har utført spesialbestilinger. Dette med det formål å kunne sende abonnentene relevant informasjon i form av vårt nyhetsbrev. Dette innbefatter invitasjoner til arrangementer i egen regi, eller i regi av samarbeidspartnere; produktnyheter; tilby allokeringer; samt for å utarbeide statistikk og forstå markedstrender.

5. Deling av personopplysninger
Vinarius AS deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter.
Vi anvender Mailchimp som leverandør av utsendelse av nyhetsbrev, og vår medlemsliste driftes herfra. Vi sikrer at dine personopplysninger og rettigheter er ivaretatt gjennom databehandleravtaler med disse leverandørene.
Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.
Vi anvender SuperOffice som leverandør for registrere ordrehistorikk og administrasjon av spesialbestillinger og allokeringslister.

6. Om samtykke
Det er frivillig å samtykke, og du kan når som helst trekke samtykket tilbake ved å melde deg av nyhetsbrevet. Avmeldingen finner du i nederst i nyhetsbrevet.
Når du sender inn din bekreftelse for mottak av nyhetsbrev, samtykker du til at Vinarius AS behandler dine personopplysninger som beskrevet ovenfor.

7. Om informasjonskapsler
En informasjonskapsel er en liten tekstfil som inneholder informasjon som er lagret på datamaskinen eller enheten din. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettsidene våre. En type informasjonskapsel lagrer en fil permanent på datamaskinen. Denne informasjonskapselen brukes for å skreddersy nettsiden basert på dine valg og historikk. Vi jobber kontinuerlig for å gjøre våre nettsider mer attraktive for våre brukere, og anvender derfor verktøy som Google Analytics, Clicky og Statcounter for å analysere brukeratferd.

8. Dine rettigheter
Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Du kan gjøre dette gjennom å oppdatere abonnementet (du vil finne link til dette nederst i nyhetsbrevet), eller ved å henvende deg til mail@vinarius.no.
Du kan også kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret.
Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger. Vi vil også sørge for å slette dine personopplysninger dersom du ikke lenger ønsker være medlem av Venner av Vinarius.
Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene.

9. Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss.

Vår kontaktinformasjon er:

Vinarius AS
Vollsveien 13H
1366 Lysaker.
Telefon: 66 77 60 10
E-post: mail@vinarius.no