Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Chateau Ferran

Bordeaux Rouge 2019

Land: Frankrike

Region: Bordeaux

Klassifikasjon: AOC

Type: Rødvin

Druer: 70% Cabernet Sauvignon 30% Merlot

Karakteristikk: Ren rød farge. Rød steinfrukt, lett krydret med hint av røyk og jord. Fast struktur, saftig syre, og bærpreget fruktighet. God lengde.

Om vinen: Druene håndplukkes og knuses for så å fermentere spontant. Videre lagring på gamle eikefat i 12 mnd. med påfølgende tapping uten filtrering på flaske.

Om produsenten: En familiedrevet eiendom siden 1976 og i dag på 30 hektar. Det er ekteparet Béatrice og Alain som etablerte eiendommen, men først da sønnen Julian i 2007 tok over ble det virkelig et fokus skifte. Eiendommen ligger i Entre-Deux-Mers og i hjertet av appellasjonen Haut Benauge på høydedraget Tucaou. I Siden 2010 har det blitt drevet biodynamisk uten noe stort oppstyr. Julian som er utdannet biolog gikk tilbake til utgangspunktet og studerte jordsmonnet, hvorpå han valgte bort over produserende vinstokker til fordel for vinstokker som ga et langt lavere utbytte – vinene ble mer slankere og jordsmonns pregede enn tidligere, og sist men ikke minst dette er fantastisk mye vin for pengene! (Les Mer...)

Passer til:

Småvilt og fugl

Storfe

Fylde:
Friskhet:
Garvestoff:
Frukt:
Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:185.00 ink mva
Horecapris:166.06 eks mva

Vinmonopolnummer: 1213701
Utvalg Vinmonopolet: BU
Str: 0,75 L
EPD-nr: 2988343
Alkoholnivå: 12,5 %
SAP-nr: 9031962