Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Bogle Vineyards

Chardonnay 2018

Land: USA

Region: California

Type: Hvitvin

Druer: 100% Chardonnay

Karakteristikk: Lys gul farge. Eple og pære og toner av krydret vanilje og muskat på nesen. Rik kremet tekstur i munnen, frisk frukt og noe eik.

Om vinen: Druene kommer fra Clarksburg og Monterey: Druene knuses forsiktig og fermenterer i temperaturkontrollerte ståltanker. Vinen 50% av vinen lagres på ståltank og 50% på amerikanske eikefat i 9 mnd, hvor deler av vinen lagres på bunnfall og deler av vinen gjennomgår malolaktisk gjæring.

Om produsenten: Bogle-familien har dyrket vin i Clarksburg, litt sør for Sacramento, siden 60-tallet. I dag har de kontakt med vinbønder i ulike deler av California, fra Monterey i sør til Mendocino County i nord. De får sine beste Pinot Noir-druer fra Russsian River og Monterey. Bogle jobber intensivt med ulike 'sustinable certificates' og er både 'California Sustaineble Certified' og 'Certified Green'. Bogle etterstreber druetypiske viner, og gjennom sin spredte vinmarksprofil har de et stort grunnlag for å lage konkurransedyktige viner. Vinmakerteknikken er klassisk Californisk uten at det blir 'for mye'. (Les Mer...)

Produsentens hjemmeside: www.boglewinery.com

Passer til:

Skalldyr

Fisk

Lyst kjøtt

Fylde:
Friskhet:
Sødme:
Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:225.00 ink mva
Horecapris:187.02 eks mva

Vinmonopolnummer: 870001
Utvalg Vinmonopolet: BU
Str: 0,75 L
EPD-nr: 2939973
Alkoholnivå: 14,0 %
SAP-nr: 9030854