Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Domaine Paul Kubler

'Z' La PetiteTête au Soleil 2014

Land: Frankrike

Region: Alsace

Klassifikasjon: AOC

Type: Hvitvin

Druer: 100% Sylvaner

Karakteristikk: Strågul farge. Vinen er tørr med frisk syre, fast munnfølelse og tydelig mineralitet. Fruktighet av gule plommer og sitrus. Den har god konsentrasjon, og er velbalansert med lang, frisk ettersmak.

Om vinen: Denne vinen er laget av Sylvanerdruer fra den berømte vinmarken Zinnkoepfle. Zinnkoepfle har Grand Cru status, men selv om Sylvaner historisk var en viktig drue i denne vinmarken, har ikke viner på denne druen i dag rett til Grand Cru status. Til tross for dette, og kanskje også litt på grunn av dette, er "Z" Kubler mest kjente vin, og har fått en aldri så liten kultstatus blant sine tilhengere. Vinen er basert på druer fra over 70 år gamle vinstokker, den fermenteres og lagres i foudre, og gjennomgår jevnlig battonage under lagringens første 2 mnd. Vinen tappes på flaske etter et års lagring.

Om produsenten: Familien Kubler har holdt til i Soultzmatt siden tidlig 1600-tallet. Philippe Kubler driver eiendommen i dag, og er 3 generasjon som tapper vinen under egen etikett. Philippe har reist og hentet inspirasjon og erfaring i Burgund, Bordeaux og på New Zealand, før han tok over famileeiedommen. (Les Mer...)

Produsentens hjemmeside: www.paulkubler.com/

Passer til:

Skalldyr

Fisk

Lyst kjøtt

Fylde:
Friskhet:
Sødme:
Frukt:
Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:269.00 ink mva
Horecapris:222.22 eks mva

Vinmonopolnummer: 3626701
Utvalg Vinmonopolet: BU
Str: 0,75 L
EPD-nr: 4505574
Alkoholnivå: 13,5 %
SAP-nr: 9052473