stdClass Object
(
[id] => 291
[asset_id] => 373
[title] => Endelig en "Chianti" på boks!
[alias] => endelig-en-chianti-pa-boks
[introtext] => Det er lov å spørre seg – trenger markedet, og vi, egentlig en ny boksvin?
Ja, Vi mener jo i grunnen det, men kun dersom noen grunnleggende elementer er på plass - og er disse elementene ikke på plass, er det like greit å la være!
Så hva er disse elementene da?
Trommehvirvel...
[fulltext] =>
√ Druetypisitet - vinen skal smake av råvaren den er laget av
√ Stedsegenhet - vinen skal smake av hvor den kommer fra
√ Et rent og naturlig uttrykk - naturlig gjærete sunne, friske druer, uten tilsatt sukker. Oppvokst i et naturlig og bærekraftig miljø (en sunn kropp i et sunt legeme, som det ville blitt kalt hadde vinen vært et menneske)
Kort og godt – matvennlig vin laget av gode folk, fra sunne druer og med en naturlig tilnærming.
Denne viner besvarer alle punktene ovenfor, til laud. Så derfor - du finner den i faghandelen fra januar 2019:
Dievole Le Due Arbie Toscana 2017
varenummer: 10630706
pris: 449,90
__________________
For den faktahungrige:
• Vitikultur => Hovedvekt på tradisjonelle lokale druesorter som sangiovese, canaiolo og colorino, iblandet en dæsj merlot for å gi litt farge, fylde og sist men ikke minst balansere de ellers ganske så friske syrlige og noe magre lokale druene
• Druematerialet kommer utelukkende fra eiendommen, fra den nordvestlige delen av Castelnuovo Bardenga i Chianti Classico, og er dyrket frem økologisk. Vinmarkene ligger fra 300 til 420 moh, og jordsmonnet domineres av leirholdig kalkstein (alberese)
• Vinifikasjon => Naturlig gjæret. All vinifikasjon og lagring er utelukkende på betongtanker, for å unngå påvirkning fra eikefat
• Vinen tappes kun i mindre partier om gangen (2500 stk), for å sikre ferskest mulig vin i markedet. Dersom etterspørselen øker vil de bare tappe hyppigere
__________________
OM DIEVOLE
Med historie tilbake til 1090, 10.mai for å være helt presis, er Dievole definitivt å regne som en klassisk eiendom i Toscana. Og med nye, ambisiøse eiere de siste årene - ser fremtiden både lys og bærekraftig ut.
Gården spenner over et areal på om lag 400 hektar innenfor Chianti Classico-området, omkring 12km nord for Siena. Majoriteten av de ondulerte vinmarkene er høytliggende (300-450 moh). Vin og olivenolje har vært produsert i snart 1000 år på denne unike eiendommen. I dag er om lag 80 hektar plantet med vin, hvorav 55 hektar i produksjon - inndelt i de 16 originale parsellene fra slutten av 1000-tallet. Hver parsell er sitt eget univers - med unikt mikroklima, jordsmonn og soleksponering. Kalkholdig jordsmonn dominerer, i tillegg til leire, sand og kalkrik leirstein ('marl').
Mesteparten av gården er naturlig nok plantet med den lokale druen sangiovese, men andre tradisjonelle druer som canaiolo, ciliegiolo og colorino. I tillegg til de hvite trebbiano og malvasia i San Colombano. I kjelleren kombineres moderne ståltanker med både store slavonske (80hl) og franske (40hl) eikefat. Dievoles visjon er like enkel på papiret som den er krevende å etterleve - å produsere klassisk og karakteristisk Chianti Classico. På en bærekraftig måte.
Øvrige viner fra Dievole.

[state] => 1
[catid] => 34
[created] => 2019-01-30 10:57:46
[created_by] => 482
[created_by_alias] =>
[modified] => 2019-02-05 15:52:13
[modified_by] => 482
[checked_out] => 0
[checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00
[publish_up] => 2019-01-22 11:23:28
[publish_down] => 0000-00-00 00:00:00
[images] => {"image_intro":"images\/nyheter\/diverse_flaskebilder\/Dievole_Le_Due_Arbie_Organic_Toscana_3.jpg","float_intro":"","image_intro_alt":"","image_intro_caption":"","image_fulltext":"","float_fulltext":"","image_fulltext_alt":"","image_fulltext_caption":""}
[urls] => {"urla":false,"urlatext":"","targeta":"","urlb":false,"urlbtext":"","targetb":"","urlc":false,"urlctext":"","targetc":""}
[attribs] => {"article_layout":"","show_title":"","link_titles":"","show_tags":"","show_intro":"","info_block_position":"","info_block_show_title":"","show_category":"","link_category":"","show_parent_category":"","link_parent_category":"","show_associations":"","show_author":"","link_author":"","show_create_date":"","show_modify_date":"","show_publish_date":"","show_item_navigation":"","show_icons":"","show_print_icon":"","show_email_icon":"","show_vote":"","show_hits":"","show_noauth":"","urls_position":"","alternative_readmore":"","article_page_title":"","show_publishing_options":"","show_article_options":"","show_urls_images_backend":"","show_urls_images_frontend":""}
[version] => 23
[ordering] => 0
[metakey] => chianti på boks, økologisk, rødvin, Toscana, Dievole
[metadesc] => Endelig en "Chianti" på boks! Økologisk atpåtil.
[access] => 1
[hits] => 101
[metadata] => Joomla\Registry\Registry Object
(
[data:protected] => stdClass Object
(
[robots] =>
[author] =>
[rights] =>
[xreference] =>
)
[initialized:protected] => 1
[separator] => .
)
[featured] => 1
[language] => *
[xreference] =>
[category_title] => Produktnytt
[category_alias] => produktnytt
[category_access] => 1
[author] => Gunnar Skoglund
[parent_title] => Nyheter
[parent_id] => 42
[parent_route] => nyheter
[parent_alias] => nyheter
[rating] =>
[rating_count] =>
[params] => Joomla\Registry\Registry Object
(
[data:protected] => stdClass Object
(
[article_layout] => _:default
[show_title] => 1
[link_titles] => 0
[show_intro] => 1
[info_block_position] => 0
[show_category] => 0
[link_category] => 0
[show_parent_category] => 0
[link_parent_category] => 0
[show_author] => 0
[link_author] => 0
[show_create_date] => 0
[show_modify_date] => 0
[show_publish_date] => 0
[show_item_navigation] => 0
[show_vote] => 0
[show_readmore] => 0
[show_readmore_title] => 0
[readmore_limit] => 100
[show_tags] => 1
[show_icons] => 0
[show_print_icon] => 0
[show_email_icon] => 0
[show_hits] => 0
[show_noauth] => 0
[urls_position] => 0
[show_publishing_options] => 1
[show_article_options] => 1
[save_history] => 0
[history_limit] => 10
[show_urls_images_frontend] => 0
[show_urls_images_backend] => 1
[targeta] => 0
[targetb] => 0
[targetc] => 0
[float_intro] => right
[float_fulltext] => right
[category_layout] => _:blog
[show_category_heading_title_text] => 0
[show_category_title] => 0
[show_description] => 0
[show_description_image] => 0
[maxLevel] => -1
[show_empty_categories] => 0
[show_no_articles] => 0
[show_subcat_desc] => 0
[show_cat_num_articles] => 0
[show_cat_tags] => 1
[show_base_description] => 1
[maxLevelcat] => -1
[show_empty_categories_cat] => 0
[show_subcat_desc_cat] => 1
[show_cat_num_articles_cat] => 1
[num_leading_articles] => 100
[num_intro_articles] => 0
[num_columns] => 1
[num_links] => 0
[multi_column_order] => 0
[show_subcategory_content] => -1
[show_pagination_limit] => 1
[filter_field] => hide
[show_headings] => 1
[list_show_date] => 0
[date_format] =>
[list_show_hits] => 1
[list_show_author] => 1
[orderby_pri] => none
[orderby_sec] => rdate
[order_date] => created
[show_pagination] => 1
[show_pagination_results] => 1
[show_featured] => show
[show_feed_link] => 0
[feed_summary] => 0
[feed_show_readmore] => 0
[show_page_heading] => 0
[layout_type] => blog
[menu_text] => 1
[menu_show] => 1
[secure] => 0
[page_title] => Nyheter
[page_description] => test
[page_rights] =>
[robots] =>
[access-view] => 1
)
[initialized:protected] => 1
[separator] => .
)
[tagLayout] => Joomla\CMS\Layout\FileLayout Object
(
[layoutId:protected] => joomla.content.tags
[basePath:protected] =>
[fullPath:protected] =>
[includePaths:protected] => Array
(
)
[options:protected] => Joomla\Registry\Registry Object
(
[data:protected] => stdClass Object
(
[component] => com_content
[client] => 0
)
[initialized:protected] =>
[separator] => .
)
[data:protected] => Array
(
)
[debugMessages:protected] => Array
(
)
)
[slug] => 291:endelig-en-chianti-pa-boks
[catslug] => 34:produktnytt
[parent_slug] => 42:nyheter
[readmore_link] => /nyheter/34-produktnytt/291-endelig-en-chianti-pa-boks
[text] => Det er lov å spørre seg – trenger markedet, og vi, egentlig en ny boksvin?
Ja, Vi mener jo i grunnen det, men kun dersom noen grunnleggende elementer er på plass - og er disse elementene ikke på plass, er det like greit å la være!
Så hva er disse elementene da?
Trommehvirvel...
√ Druetypisitet - vinen skal smake av råvaren den er laget av
√ Stedsegenhet - vinen skal smake av hvor den kommer fra
√ Et rent og naturlig uttrykk - naturlig gjærete sunne, friske druer, uten tilsatt sukker. Oppvokst i et naturlig og bærekraftig miljø (en sunn kropp i et sunt legeme, som det ville blitt kalt hadde vinen vært et menneske)
Kort og godt – matvennlig vin laget av gode folk, fra sunne druer og med en naturlig tilnærming.
Denne viner besvarer alle punktene ovenfor, til laud. Så derfor - du finner den i faghandelen fra januar 2019:
Dievole Le Due Arbie Toscana 2017
varenummer: 10630706
pris: 449,90
__________________
For den faktahungrige:
• Vitikultur => Hovedvekt på tradisjonelle lokale druesorter som sangiovese, canaiolo og colorino, iblandet en dæsj merlot for å gi litt farge, fylde og sist men ikke minst balansere de ellers ganske så friske syrlige og noe magre lokale druene
• Druematerialet kommer utelukkende fra eiendommen, fra den nordvestlige delen av Castelnuovo Bardenga i Chianti Classico, og er dyrket frem økologisk. Vinmarkene ligger fra 300 til 420 moh, og jordsmonnet domineres av leirholdig kalkstein (alberese)
• Vinifikasjon => Naturlig gjæret. All vinifikasjon og lagring er utelukkende på betongtanker, for å unngå påvirkning fra eikefat
• Vinen tappes kun i mindre partier om gangen (2500 stk), for å sikre ferskest mulig vin i markedet. Dersom etterspørselen øker vil de bare tappe hyppigere
__________________
OM DIEVOLE
Med historie tilbake til 1090, 10.mai for å være helt presis, er Dievole definitivt å regne som en klassisk eiendom i Toscana. Og med nye, ambisiøse eiere de siste årene - ser fremtiden både lys og bærekraftig ut.
Gården spenner over et areal på om lag 400 hektar innenfor Chianti Classico-området, omkring 12km nord for Siena. Majoriteten av de ondulerte vinmarkene er høytliggende (300-450 moh). Vin og olivenolje har vært produsert i snart 1000 år på denne unike eiendommen. I dag er om lag 80 hektar plantet med vin, hvorav 55 hektar i produksjon - inndelt i de 16 originale parsellene fra slutten av 1000-tallet. Hver parsell er sitt eget univers - med unikt mikroklima, jordsmonn og soleksponering. Kalkholdig jordsmonn dominerer, i tillegg til leire, sand og kalkrik leirstein ('marl').
Mesteparten av gården er naturlig nok plantet med den lokale druen sangiovese, men andre tradisjonelle druer som canaiolo, ciliegiolo og colorino. I tillegg til de hvite trebbiano og malvasia i San Colombano. I kjelleren kombineres moderne ståltanker med både store slavonske (80hl) og franske (40hl) eikefat. Dievoles visjon er like enkel på papiret som den er krevende å etterleve - å produsere klassisk og karakteristisk Chianti Classico. På en bærekraftig måte.
Øvrige viner fra Dievole.

[tags] => Joomla\CMS\Helper\TagsHelper Object
(
[tagsChanged:protected] =>
[replaceTags:protected] =>
[typeAlias] =>
[itemTags] => Array
(
)
)
[jcfields] => Array
(
)
[event] => stdClass Object
(
[afterDisplayTitle] =>
[beforeDisplayContent] =>
[afterDisplayContent] =>
)
)
Det er lov å spørre seg – trenger markedet, og vi, egentlig en ny boksvin?
Ja, Vi mener jo i grunnen det, men kun dersom noen grunnleggende elementer er på plass - og er disse elementene ikke på plass, er det like greit å la være!
Så hva er disse elementene da?
Trommehvirvel...
√ Druetypisitet - vinen skal smake av råvaren den er laget av
√ Stedsegenhet - vinen skal smake av hvor den kommer fra
√ Et rent og naturlig uttrykk - naturlig gjærete sunne, friske druer, uten tilsatt sukker. Oppvokst i et naturlig og bærekraftig miljø (en sunn kropp i et sunt legeme, som det ville blitt kalt hadde vinen vært et menneske)
Kort og godt – matvennlig vin laget av gode folk, fra sunne druer og med en naturlig tilnærming.
Denne viner besvarer alle punktene ovenfor, til laud. Så derfor - du finner den i faghandelen fra januar 2019:
Dievole Le Due Arbie Toscana 2017
varenummer: 10630706
pris: 449,90
__________________
For den faktahungrige:
• Vitikultur => Hovedvekt på tradisjonelle lokale druesorter som sangiovese, canaiolo og colorino, iblandet en dæsj merlot for å gi litt farge, fylde og sist men ikke minst balansere de ellers ganske så friske syrlige og noe magre lokale druene
• Druematerialet kommer utelukkende fra eiendommen, fra den nordvestlige delen av Castelnuovo Bardenga i Chianti Classico, og er dyrket frem økologisk. Vinmarkene ligger fra 300 til 420 moh, og jordsmonnet domineres av leirholdig kalkstein (alberese)
• Vinifikasjon => Naturlig gjæret. All vinifikasjon og lagring er utelukkende på betongtanker, for å unngå påvirkning fra eikefat
• Vinen tappes kun i mindre partier om gangen (2500 stk), for å sikre ferskest mulig vin i markedet. Dersom etterspørselen øker vil de bare tappe hyppigere
__________________
OM DIEVOLE
Med historie tilbake til 1090, 10.mai for å være helt presis, er Dievole definitivt å regne som en klassisk eiendom i Toscana. Og med nye, ambisiøse eiere de siste årene - ser fremtiden både lys og bærekraftig ut.
Gården spenner over et areal på om lag 400 hektar innenfor Chianti Classico-området, omkring 12km nord for Siena. Majoriteten av de ondulerte vinmarkene er høytliggende (300-450 moh). Vin og olivenolje har vært produsert i snart 1000 år på denne unike eiendommen. I dag er om lag 80 hektar plantet med vin, hvorav 55 hektar i produksjon - inndelt i de 16 originale parsellene fra slutten av 1000-tallet. Hver parsell er sitt eget univers - med unikt mikroklima, jordsmonn og soleksponering. Kalkholdig jordsmonn dominerer, i tillegg til leire, sand og kalkrik leirstein ('marl').
Mesteparten av gården er naturlig nok plantet med den lokale druen sangiovese, men andre tradisjonelle druer som canaiolo, ciliegiolo og colorino. I tillegg til de hvite trebbiano og malvasia i San Colombano. I kjelleren kombineres moderne ståltanker med både store slavonske (80hl) og franske (40hl) eikefat. Dievoles visjon er like enkel på papiret som den er krevende å etterleve - å produsere klassisk og karakteristisk Chianti Classico. På en bærekraftig måte.
Øvrige viner fra Dievole.
